Коли и Жени: Мила „driftbarbie“ Стоянова

Здравейте! Казвам се Мила Стоянова и се подвизавам в автомобилните среди като #driftbarbie. Живея в град София, това е и родният ми град, но можете да ме засечете с Барбимобила из цяла България, че и около нея, защото обожавам да шофирам! Въпросният автомобил е класика в жанра – БМВ е36 купе. Освен адреналинова инжекция, това се оказа и голямата ми любов, тъй като сме заедно от 10 години.

Не съм от най-големите фанатици, но си давам сметка, че страстта ми към добре изглеждащите спортни автомобили и атрактивно шофиране се е зародила още като дете – падах си по компютърни и телевизионни игри с коли, събирах картинките от дъвки Турбо (набор 88 съм, от онези с истински приказното детство), а куклите Барби вместо да сресвам и преобличам, возех на количките на брат ми.

Колата я избирах дълго и прецизно. Влюбена съм в модела още от преди да взема книжка и се бях заинатила, че първата ми кола ще е е36, въпреки че всички се опитваха да ме убедят как кола на задно над 150 коня за начинаещ шофьор, и то жена, е възможно най-неправилното решение. За цяло едно десетилетие, не съм съжалила и за секунда! В момента, в който я видях, знаех, че това ще е моята кола, ще е моето бяло платно, върху което ще творя. И се оказах права, защото през годините, колата мина през няколко различни визии и няколко етапа на изграждане, които включват ново сърце (М52Б28), две цялостни пребоядисвания (остана бяла, но с трислойна перла ), пълен М-пакет, GT крило, къстъм преден капак с решетки и предни калници, подобни на м-ковите, но отново къстъм изпълнение, добавка на предната броня от е30 м-тех, задни раздувки, фланци 25мм, джанти Rondell 0058 17” 8.5J предни и 10J задни, спирачки от е46 330i – 324mm предни и 320mm задни, изцяло ревизирана спирачна система с нови бутала, маркучи и ревизирани апарати, шпер 3.46 (отново изцяло ревизиран), ZF скорости от 2.8, поръчкова генерация с 2х2 крайни гърнета и 4бр резонатори, задни ел.стъкла, къпхолдър и подлакътник, спортен м-волан, рекаро седалки с подгрев (кожа и алкантара), голям борд компютър, цялостен дизайн на интериора (табло, таван, колони, кори на вратите, че и багажника даже) с кожа и алкантара и розови (много ясно) конци, лилави колани, фарове BOSCH с лупи и ейнджъли, ксенон на къси, дълги и халогени, вътрешни м-прагове, нови лайсни и уплътнения, м-кови тампони с изместен център, регулируемо окачване ТА Technix…

Към днешна дата е не просто първата ми кола, а и единствена такава. Карам я всеки ден, защото съм на мнение, че един автомобил трябва да носи удоволствие, а не просто да стои като красиво бижу в гаража и да се изкарва 5 пъти годишно. Смело мога да заявя, че за себе си намерих златната среда, като съчетах всичко желано в една кола – красивата визия на изложбен автомобил (това е най-трудното за поддръжка), агресивното излъчване на спортен автомобил (изцяло според моите виждания), емоциите от дрифт автомобил (тук най-много ме удря по джоба) и удобството на автомобил, който се кара ежедневно (това най-малко хаха).

Instagram: @_driftbarbie_


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

lucid hd7 reviews