Финален кръг за BMW Cup 2021 този уикенд на писта Дракон

Феновете на високите скорости и немската марка могат да се насладят на динамично съревнование в последния кръг на BMW Cup за годината. Малко над 50 пилота ще се борят за своето място на стълбичката на 9-ти и 10-ти октомври на пистата край с. Калояново. 

Както винаги, интересната надпревара е в Про класовете и Генералното класиране. Първият кръг завърши с категорична победа за Стериян Фолев с M4 GT4, а вторият с победа за двукратният шампион в BMW Cup – Игор Тодоров с Е36 328i турбо. Тепърва предстои да видим как ще протече състезателният уикенд в едномарковия шампионат и кой ще се пребори за шампионската титла тази година. Освен купите и насладата от добрите постижения, победителите във всеки клас ще получат и специални награди от Shell България.

Събитието е отворено за посетители, като организаторите апелират към стриктно спазване на актуалните противоепидемични мерки. 

BMW Cup се организира от БМВ Клуб България – официалният клуб на марката, който създава и поддържа най-голямата и активна автомобилна общност в страната. Целта на събитието е да дава възможност на всички желаещи, независимо дали са ентусиасти или професионални пилоти, да изявят себе си на пистата и да подобряват уменията си зад волана. Освен състезание, организаторите залагат на чистата и приятелска атмосфера между участниците, които взаимно си помагат и подкрепят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

lucid hd7 reviews