BMW Събор 2020 (Снимки и Видео)

19-ти Национален БМВ Събор събра хиляди фенове на марката на Международен Панаир Пловдив в събота, 26 септември.

Организаторите от БМВ Клуб България бяха подготвили интересна програма с конкурси, игри и различни активности с топ екземпляри – най-новите модели, прецизно реставрирани или тунинговани машини. 

В конкурс „Тунинг“ модифицирани автомобили бяха оценявани по качеството на техните доработки и компоненти, а конкурс „Екстериор/интериор“ се вгледа в автентичния и запазен вид на машините. Класически и оригинални екземпляри от всяка моделна серия през годините бяха изложени в ОЕМ зона, а на „Позьорския паркинг“ видяхме най-атрактивните представители. 

„Famous zone“ предложи на посетителите достъп до известни български дрифт пилоти, сред които Павлин Пенев, Александър Язов – Матрицата, Стефан Зашев, Пламен Петков, Светослав Деков и Виктор Атанасов. Всеки желаещ можеше да се запознае отблизо с тях и да разгледа и снима състезателните им автомобили. Любувахме се и на автомобили от М дивизията, разположени в специално обособена зона. Публиката беше пряко ангажирана с различни активности и игри, сред които Shell V-Power Challenge – съревнование за майсторско управление, BMW Лимбо, Fast Tyre, традиционните Регионални войни и не на последно място – съчетание на красиви коли и секси жени в Car Beauty Show.  Още  атракции и изненадани радваха феновете през целия ден.

По стара традиция, още от първите си издания, водещ на събитието беше Владимир Миронов – DJ Monkey, с който купонът винаги е гарантиран. А заедно с партньорите и изложителите, посетителите успяха да се докоснат до всичко ново в услугите и продуктите, за да поддържат своите любими коли във възможно най-перфектно състояние.

Събитието и тази година направи акцент и към пътната безопасност. Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“ информира относно безопасността на движението, използването на обезопасителни системи за децата и използване на колани. Посетителите изпробваха и специални алкоочила за симулиране на шофиране след употреба на алкохол, а децата бяха запознавани с правилата за безопасно движение.

Както всяка година и тази БМВ Съборът подкрепи благотворителна кауза. Посетителите имаха възможност да подпомогнат деца, пострадали при пътно транспортни произшествия. Кампанията е под мотото „Животът на пътя е с предимство” и е организирана от Български Червен Кръст.

Пълен албум снимки от Powerful Car Photography

Албум снимки от Автосиаст

Албум снимки от Fast and Furious Bulgaria

Албум снимки от БМВ Маниаци

Албум снимки от BMW Club Bulgaria

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

lucid hd7 reviews