Autopolis.bg – една различна платформа за обяви и сервизи за коли

Autopolis.bg е нова платформата за обяви на коли и автосервизи. Регистрациите на автокъщи и сервизи е напълно безплатна, с неограничен брой на качените обяви или добавени сервизи. Можете да добавите няколко сервиза ако имате няколко обекта в един или в няколко града.

Платформата ще се развива във времето и постоянно ще се подобрява и добавят нови функционалности. Мнението на потребителите се взима под внимание и всякакви предложения към добавяне на функционалности, модели, марки, екстри или услуги са добре дошли.

Имате възможност да търсите обяви само с въведен VIN номер, обяви по номер на шаси, например BMW 3та серия E46 или E90 и т.н. (все още се попълват данните за всички коли), както и да търсите в няколко области на страната едновременно. Във всяка обява ще намерите карта с локацията на обявата, както и сервизи, които предлагат услугата „преглед преди покупка“. Това е доста удобно, ако не сте от населеното място на обявата и искате да колата да се прегледа от специалист. Също така има отделна страница с карта на всички сервизи в даден район, като можете да филтрирате според услугите, които предлагат. Филтъра работи на принципа да показва сервизите, които предлагат всички избрани услуги.

Резултатите при търсене на обяви могат да се видят и на картата. Пример за това можете да видите тук.

Следващите нововъведения ще са рейтинг система и коментари към обявите и сервизите.

Уебсайт: autopolis.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

lucid hd7 reviews