Discord сървър Cars Bulgaria

Ползвате ли Discord? Ако отговорът е положителен, то имаме добра новина за вас. Ако е отрицателен – сега е перфектен момент да си направите профил.

Каква е причината ли? Днес ме уведомиха, че в Discord вече има сървър, където се събират автомобилни фенове от цяла България и обсъждат всякакви теми, свързани с любимите ни автомобили. Дори сървъра им носи същото име – Cars Bulgaria. След като ме поканиха там и имаше желание да се обединим, с общата идея да свързваме автомобилните фенове от страната – то от днес вече можем да кажем, че имаме Discord сървър с името Cars Bulgaria, който е наш партньор и нас също може да ни откриете там и да си поговорим за някоя бричка.

Discord e платформа за текстови, аудио и видео разговори в реално време с канали по категории – в нашия случай това са ремонти, детайлинг, общ чат, гуми и джанти и други, като системата позволява и конферентни разговори до 100 човека.

Ако всичко това ви звучи интересно, можете да се присъедините към нас като последвате този линк – carsbulgaria.com/discord.

Вземете само доброто си настроение и автомобилната страст. Не се толерира хейта по марки, идеята е, че всички имаме една и съща страст, независимо от автомобила, който караме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

lucid hd7 reviews