Коли и Жени: Стефани Венциславова

Здравейте! Казвам се Стефани Венциславова, на 28 години съм и живея в прекрасния крайдунавски град Видин! От малка обожавам да шофирам. Предполагам е генетично, тъй като баща ми винаги ми е бил пример за добър шофьор с адреналин в кръвта!

Страстта ми към уникални автомобили се зароди, благодарение на моята половинка Иван Цолов, който е организатор на ретро парад Vintage Vehicles Vidin. Разполагаме с няколко автомобила – 1987 Chevrolet Camaro Z28, 1975 Chrysler Cordoba 5.9L V8 която е единственият такъв автомобил в България, и личното ми превозно средство – 1996 Ford Mustang GT Convertible 4.6L V8, който е бил собственост на покойният г-н Жорж Ганчев. Горда съм, че разполагам с изключително ценен автомобил с историческа стойност.

Автомобилът вече посети няколко ретро парада тази година, като занапред ще продължава да радва и ценителите на тези прекрасни събития. Именно на едно от тях се запознах лично и с механика на г-н Ганчев, който е поддържал автомобила, докато е бил в негови ръце. Интересен факт е, че това е бил един от любимите автомобили на г-н Жорж Ганчев и го е радвал не по-малко, от колкото радва мен. Мустангът е с пълен пакет от екстри за тези години и запазен в изключително добро състояние. Внесен е от Калифорния, лично от г-н Ганчев.

Възхищавам се на Форд Мустанг… Мощни, здрави и красиви коли, които отиват на хора с характер и цвят. Малко след като се сдобих с него, решихме да му поставим характерните ленти за Мустанг, за да бъде още по-атрактивен! Сега с кеф му раздавам газ и в началото на следващия месец предстои да ни отведе на поредното автомобилно приключение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

lucid hd7 reviews