Коли и Жени: Станела Божилова

Всичко започна от баща ми…

Както повечето деца, обичах да преча на баща ми и да го гледам как ремонтира коли. Аз самата разглобявах колелото си, то беше като моя малък автомобилен проект, а когато пораснах все го умолявах да ме учи да шофирам. Филмите, в които присъстваха автомобили и състезания, бяха задължителни за гледане, а куклите – те бяха заменени от количките. Майка ми много пъти е споделяла, че в детските си години съм повтаряла едно и също нещо „аз като порасна ще си купя BMW”. Е, така и стана.

Нека ви разкажа малко повече за себе си. Казвам се Станела Божилова и съм на 21 г. от град Варна. През годините любовта ми към марката не се промени, а Е46 беше една голяма мечта. Горд притежател съм на E46 facelift, 2003 г., 3.0 diesel, 204 коня от една година и все още не изглежда така, както искам. За съжаление, няма много подобрения – сменила съм предната броня, огледалата, воланът е сменен с M-ков такъв, по интериора съм сменяла лайсните – от махагон ги превърнах в черен лак, но има още доста работа!

Занапред се очакват още промени по интериора и екстериора, а лятото планувам да сменя джантите от 17 цола на 18 цола. До този момент не смятам да правя промени по двигателя, защото съм доволна от вървежа.

Instagram: @nk.stanela

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

lucid hd7 reviews